Plăcintă Cu Zăbrele De Nucă-Afine

Plăcintă Cu Zăbrele De Nucă-Afine
Placinta cu Lattice de nuc-afine este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 291 calorii. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie ), stafide, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Zăbrele De Pere-Afine, Plăcintă Cu Zăbrele De Afine-Cireșe, și Plăcintă Cu Zăbrele De Afine Și Mere.

Instrucțiuni

1
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu patiserie de jos; tăiați la 1 in. dincolo de marginea plăcii. Puneți deoparte patiseria rămasă.
2
Într-o cratiță mare, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă zahărul, siropul de porumb și coaja de lămâie; se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați afine și stafide; gatiti si amestecati 4-6 minute sau pana cand fructele de padure pop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Fructe De PadureFructe De Padure
StafideStafide
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Se ia de pe foc; se amestecă nucile și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
UntUnt
5
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Rulați patiseria rămasă; faceți o crustă de zăbrele. Sigilați și marginile flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
RolaRola
7
Coaceți la 425 de calorii timp de 30-40 de minute sau până când umplutura este spumoasă și crusta este maro aurie. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcintă în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista