Plăcintă cu zmeură proaspătă a lui Maggie

Plăcintă cu zmeură proaspătă a lui Maggie
Plăcintă cu zmeură proaspătă Maggie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1178 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de amidon de porumb, coajă de patiserie necoapte, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Midii, Stil Maggie, și Ciupercile prăjite ale lui Maggie Beer pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Aliniați o coajă de patiserie fără preț cu o grosime dublă de folie de aluminiu grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Coaceți coaja de patiserie în cuptorul preîncălzit timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Îndepărtați folia; coaceți 5 minute mai mult. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Așezați zahărul, amidonul de porumb și apa într-o cratiță. Gatiti la foc mediu pana cand zaharul si amidonul de porumb se dizolva si amestecul se ingroasa, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se ia de pe foc și se amestecă în amestecul de gelatină cu aromă de zmeură. Refrigerați umplutura până se răcește ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Aranjați zmeura uniform în fundul crustei de plăcintă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
8
Se toarnă amestecul de gelatină de zmeură peste fructe de pădure. Se răcește plăcinta la frigider până se fixează, 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
9
Garnisiți cu frișcă pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista