Plăcintă cu zmeură proaspătă a lui Maggie
Plăcintă cu zmeură proaspătă Maggie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1178 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de amidon de porumb, coajă de patiserie necoapte, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Midii, Stil Maggie, și Ciupercile prăjite ale lui Maggie Beer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Aliniați o coajă de patiserie fără preț cu o grosime dublă de folie de aluminiu grea.
Coaceți coaja de patiserie în cuptorul preîncălzit timp de 8 minute.
Îndepărtați folia; coaceți 5 minute mai mult. Se răcește pe un suport de sârmă.
Așezați zahărul, amidonul de porumb și apa într-o cratiță. Gatiti la foc mediu pana cand zaharul si amidonul de porumb se dizolva si amestecul se ingroasa, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în amestecul de gelatină cu aromă de zmeură. Refrigerați umplutura până se răcește ușor, aproximativ 15 minute.
Aranjați zmeura uniform în fundul crustei de plăcintă pregătite.
Se toarnă amestecul de gelatină de zmeură peste fructe de pădure. Se răcește plăcinta la frigider până se fixează, 4 până la 6 ore.
Garnisiți cu frișcă pentru a servi.