Plăcintă Cu Unt De Arahide

Plăcintă Cu Unt De Arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați plăcinta cu unt de arahide. Această rețetă servește 20 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr pudră, lapte condensat, coji de biscuiți graham gata preparate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Borcane ușoare de plăcintă cu unt de arahide fără coacere și un cadou, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați laptele condensat și bateți până se combină. Se amestecă toppingul bătut. Împărțiți amestecul uniform între coji; se răcește 8 ore sau până se fixează (plăcintele vor avea o textură moale și pufoasă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
3
Tăiați în pene și stropiți cu sirop de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
4
Notă: ne-a plăcut această plăcintă înghețată-textura ei seamănă mai mult cu cea a unei plăcinte cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista