Plăcintă Cu Smântână Cu Ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu smântână cu ananas. Această rețetă face 8 porții cu 297 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 96 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ananasul în suc, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Smântână Cu Ananas, Plăcintă Cu Smântână Cu Ananas, și Plăcintă Cu Smântână Cu Ananas Fără Coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați ouăle. Pune albi în castron de mixer stand. Puneți gălbenușurile într-un bol de amestecare separat, apoi bateți-le puțin și acoperiți.
Lăsați să stea 30 de minute pentru a veni în cameră temperature.In o cratiță grea, combinați 1/2 cană zahăr, făină, ananas și smântână. Porniți focul și gătiți și amestecați la foc mediu până când este fierbinte și fierbinte.
Bateți aproximativ jumătate din amestecul de smântână în gălbenușurile de ou, apoi bateți amestecul de gălbenușuri de ou în cratița încă așezată pe mediu. Gatiti si amestecati pana cand fierbeti usor, apoi continuati sa gatiti si amestecati timp de doua minute.
Transferați umplutura fierbinte într - o crustă de plăcintă coaptă de 9 inci și acoperiți imediat cu meringue.To faceți bezea, bateți albușurile până când încep să se formeze vârfuri moi și adăugați treptat zahăr, cremă de tartru și vanilie.Setați plăcinta acoperită cu bezea pe o foaie de prăjituri și coaceți la 350 F. timp de 15 minute sau până când bezea se rumeneste ușor.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de o oră, apoi se răcește timp de 3 până la 6 ore sau până când este gata de tăiat.