Plăcintă Cu Smântână Cu Ananas

Plăcintă Cu Smântână Cu Ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu smântână cu ananas. Această rețetă face 8 porții cu 297 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 96 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ananasul în suc, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Smântână Cu Ananas, Plăcintă Cu Smântână Cu Ananas, și Plăcintă Cu Smântână Cu Ananas Fără Coacere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Separați ouăle. Pune albi în castron de mixer stand. Puneți gălbenușurile într-un bol de amestecare separat, apoi bateți-le puțin și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Lăsați să stea 30 de minute pentru a veni în cameră temperature.In o cratiță grea, combinați 1/2 cană zahăr, făină, ananas și smântână. Porniți focul și gătiți și amestecați la foc mediu până când este fierbinte și fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Bateți aproximativ jumătate din amestecul de smântână în gălbenușurile de ou, apoi bateți amestecul de gălbenușuri de ou în cratița încă așezată pe mediu. Gatiti si amestecati pana cand fierbeti usor, apoi continuati sa gatiti si amestecati timp de doua minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Transferați umplutura fierbinte într - o crustă de plăcintă coaptă de 9 inci și acoperiți imediat cu meringue.To faceți bezea, bateți albușurile până când încep să se formeze vârfuri moi și adăugați treptat zahăr, cremă de tartru și vanilie.Setați plăcinta acoperită cu bezea pe o foaie de prăjituri și coaceți la 350 F. timp de 15 minute sau până când bezea se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de o oră, apoi se răcește timp de 3 până la 6 ore sau până când este gata de tăiat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista