Pe aripile vântului tort

Pe aripile vântului tort
Nevoie de o curs principal fără lactate? Tortul Gone with the Wind ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 2,87 USD pe porție. O porție conține 2187 calorii, 45g de proteine, și 18g de grăsime. 73 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină de tort, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Kebab De Miel Cu Vânt Fumuriu, Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți apa rece și gălbenușurile de ou împreună până când amestecul face 1 litru-cel puțin 10 minute. Adăugați încet zahărul și vanilia în amestecul de gălbenușuri de ou, bătând încă cel puțin 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
ApăApă
3
Cerneti faina de tort, praful de copt si sarea impreuna. Îndoiți în amestecul de gălbenuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De TortFăină De Tort
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
4
Bateți albușurile până se formează vârfuri mediu-rigide. Îndoiți o treime din amestecul de albușuri de ou în aluat pentru a ușura; pliați în albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
5
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub uns.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul revine când este ușor atins cu vârful degetului, aproximativ 50 de minute. Întoarceți cu susul în jos pentru a se răci în tigaie timp de 1 oră. Slăbiți părțile laterale și coaxial din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții1
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista