Plăcintă Cu Sifon Cu Dovleac
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 440 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Pumpkin Chiffon Pie I, și Plăcintă Cu Sifon Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crustă: Preîncălziți cuptorul la 177°. spargeți gingersnaps într-un robot de bucătărie.
Adăugați nuci pecan; se toacă mărunt.
Adăugați unt; pulsează scurt. Puneți amestecul într - o tigaie de plăcintă de 9 inci; apăsați uniform fundul și părțile laterale.
Coaceți până la fermitate, 8 minute. Se răcește pe un raft.
Presărați gelatină deasupra a 1/4 cană de apă rece și lăsați să stea.
Bateți gălbenușurile, dovleacul, zahărul brun, smântâna, condimentul și sarea la foc mediu până se îngroașă și un termometru citit instant citește 71°, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă gelatina înmuiată.
Răzuiți într-un castron; refrigerați, amestecând ocazional, până când amestecul se răcește, aproximativ 1 oră.
Bateți albușurile cu un mixer electric la viteză medie până se formează vârfuri moi; presărați treptat zahăr. Crește viteza la mare; bate până rigid și strălucitor. Amestecați ușor o treime din albi în dovleac. Îndoiți complet restul de albi. Umpleți coaja de plăcintă. Refrigerați cel puțin 2 ore. Notă: pentru a reduce riscul de îmbolnăvire alimentară, persoanele cu probleme de sănătate, femeile foarte tinere, vârstnicii și femeile însărcinate ar putea dori să evite ouăle crude.