Plăcintă cu oală de pui III
Pui Pot Pie III este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 89 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de țelină, cremă condensată de supă de cartofi, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Căptușiți un vas de plăcintă de 9 inci cu produse de patiserie.
Blanch legume amestecate congelate timp de 3 până la 4 minute.
Tăiați puiul și puneți-l într-un castron mare.
Adăugați legume, cimbru, supă de țelină și supă de cartofi. Se amestecă împreună.
Se toarnă umplutura în vasul de plăcintă căptușit cu patiserie. Aranjați stratul superior de crustă plăcintă, sigilați și flaut marginile.
Tăiați fante în partea superioară a crustei pentru a permite scăparea aburului.
Așezați plăcinta pe foaia de prăjituri. Puneți folie de aluminiu în jurul marginilor crustei plăcintei.
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 30 de minute.
Îndepărtați folia și continuați să coaceți încă 30 de minute până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute și apoi serviți.