Plăcintă cu oală de pui cu crustă de ierburi
Plăcintă cu oală de pui cu crustă de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 256 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați puiul tăiat, amestecați, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. în cratița de 4 litri sau cuptorul olandez, se încălzește puiul, legumele, supa și bulionul până la fierbere amestecând ocazional. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se întinde într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Într-un castron mediu, amestecați împreună ingredientele rămase, cu excepția pătrunjelului; se toarnă uniform peste amestecul de supă (crusta va crește în timpul coacerii).
Coaceți descoperit 30 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.