Plăcintă Cu Muște Din Lapte
Buttermilk Shoefly Pie este o vegetarian desert. Această rețetă servește 12. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 89 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ [] Usturoi la gratar & Salata de pui Zara cu Zara-Tahini Dressing, Napolitane cu lapte bătut cu oferte de pui prăjit cu lapte bătut, și Cele mai pufoase clătite cu zară cu sos de zară.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 12 inci și încadrați-vă într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch. Îndoiți consola sub și apăsați ușor pe marginea plăcii de plăcintă, apoi sertizați decorativ. Înțepați ușor fundul peste tot cu o furculiță. Se răcește până se întărește, cel puțin 30 de minute (sau se îngheață 10 minute).
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți coaja până devin aurii peste tot, încă 10 până la 15 minute.
Reduceți cuptorul la 350 F.
Bateți împreună ingredientele de umplere și turnați în coajă.
Coaceți până se fixează, dar încă ușor clătinat în centru, aproximativ 45 de minute. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Gatiti melasa, zaharul, ouale, faina si sarea intr - o cratita de 3 pana la 3 1/2 litru la foc mediu, batand constant, pana incepe sa fiarba si se ingroasa. Se dizolvă bicarbonatul de sodiu în apă fierbinte, apoi se amestecă în amestec de melasă (se va bule).
Se toarnă peste stratul de zară răcit, răspândind uniform. Se răcește până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Plăcinta poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită.