Plăcintă Cu Mere Cu Crustă De Zăbrele
Nevoie de un desert vegetarian? Placinta cu mere cu crusta Lattice ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 660 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,24 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Zăbrele-Crustă Plăcintă Cu Pere, Plăcintă clasică de cireșe cu crustă de zăbrele, și Plăcintă cu piersici condimentată cu crustă de zăbrele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un bol mediu. Folosind degetele, lucrați untul în ingredientele uscate până când seamănă cu făina de porumb galbenă amestecată cu bucăți de unt de dimensiuni de fasole. (Dacă amestecul de făină/unt se încălzește, refrigerați-l timp de 10 minute înainte de a continua.)
Adăugați oul și amestecați aluatul împreună cu o furculiță sau cu mâna în castron. Dacă aluatul este uscat, presărați până la o lingură mai multă apă rece peste amestec.
Pentru a face aluatul într-un robot de bucătărie: pulsați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie echipat cu lama metalică până când sunt combinate.
Adăugați untul și pulsul până când seamănă cu făina de porumb galbenă amestecată cu bucăți de unt de dimensiuni de fasole, de aproximativ 10 ori.
Adăugați oul și pulsul de 1 până la 2 ori; nu lăsați aluatul să se formeze într-o bilă din mașină. (Dacă aluatul este foarte uscat, adăugați până la o lingură mai multă apă rece.)
Scoateți vasul din mașină, scoateți lama și aduceți aluatul împreună cu mâna.
Formați aluatul într-un disc, înfășurați în folie de plastic și refrigerați până se răcește bine, cel puțin 1 oră.
Puneți sucul de lămâie într-un castron mediu. Cojiți, înjumătățiți și miez merele.
Tăiați fiecare jumătate în 4 pene. Aruncați mărul cu sucul de lămâie.
Adăugați zahărul și aruncați pentru a combina uniform.
Topiți untul la foc mediu-mare într-o tigaie mare.
Adăugați merele și gătiți, amestecând, până când zahărul se dizolvă și amestecul începe să fiarbă, aproximativ 2 minute. Acoperiți, reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți până când merele se înmoaie și eliberează majoritatea sucurilor, aproximativ 7 minute.
Se strecoară merele într-un colizor peste un bol mediu pentru a prinde tot sucul. Agitați ciocanul pentru a obține cât mai mult lichid posibil. Întoarceți sucurile în tigaie și fierbeți la foc mediu până se îngroașă și ușor caramelizate, aproximativ 10 minute.
Aruncați merele cu sucul redus și condimentele într-un bol mediu. Puneți deoparte să se răcească complet. (Această umplere poate fi făcută cu până la 2 zile înainte și refrigerată sau congelată timp de până la 6 luni.)
Tăiați aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți fiecare jumătate într-un disc de 11 până la 12 inci lățime.
Stratați aluatul între bucăți de pergament sau hârtie de ceară pe o foaie de copt și refrigerați cel puțin 10 minute.
Așezați o foaie de copt pe un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Aliniați fundul unei tigaie de plăcintă de 9 inci cu unul dintre discurile de aluat și tăiați-l astfel încât să se așeze la aproximativ 1/2 inch dincolo de marginea tigaiei.
Adăugați umplutura de mere în tigaie.
Folosiți un cuțit de bucătar sau un tăietor de pizza și tăiați a doua rundă în benzi groase de 1/2 inci.
Așezați fâșii de aluat, distanțate uniform, pe întreaga plăcintă. Țeseți mai multe benzi de aluat perpendicular prin benzile anterioare pentru a realiza un design de țesătură de zăbrele sau coș pe întreaga plăcintă. Tăiați capetele în exces din fâșiile de aluat. Prindeți marginea crustei de jos și marginea zăbrelelor împreună și flaut marginea după cum doriți.
Ungeți suprafața aluatului cu ou și apoi presărați cu zahăr. La frigider cel puțin 30 de minute.
Coaceți plăcinta pe foaia de copt preîncălzită până când crusta este aurie, 50 până la 60 de minute. Se răcește pe un suport timp de cel puțin 3 ore înainte de servire. Plăcinta se păstrează bine la temperatura camerei (acoperită) timp de 24 de ore sau la frigider până la 4 zile.