Plăcintă Cu Mere Cu Capul În Jos De Afine-Nuc
Reteta de afine-nuc cu capul în jos plăcintă cu mere este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8 și costă 29,1 USD pe porție. O porție conține 756 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, înghețată vanillan, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort Cu Nucă De Afine Cu Susul În Jos, Tort Cu Capul În Jos Cu Mere-Nuc, și Tort De Condimente Cu Nucă De Mere Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Coaceți plăcinta conform instrucțiunilor pachetului. Se răcește pe grătar timp de 30 de minute sau până se încălzește.
Inversați plăcinta pe o farfurie de servire rezistentă la cuptor sau pe o tavă de copt căptușită cu folie. Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul.
Adăugați zahărul brun, smântâna și siropul; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza. Se amestecă afine, nuci și rozmarin; se toarnă peste plăcintă inversată.
Broil 6 în. de la căldură timp de 2-4 minute sau până când bulele și nucile încep să se rumenească.
Serviți cald cu înghețată, dacă doriți.