Plăcintă Cu Lămâie Cu Avocado

Plăcintă Cu Lămâie Cu Avocado
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în cutia dvs. de rețete, plăcinta cu lămâie de Avocado ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 10 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 166 calorii. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, sare, lapte condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă Cu Avocado Cu Lămâie Cheie, Avocado-Cheie Lime Pie Inghetata, și Plăcintă cu Avocado-lime cu cremă de nucă de cocos și crustă de fistic.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele condensat îndulcit, coaja de tei, sucul de lămâie, gălbenușurile de ou ușor bătute și sarea; amestecați până când amestecul se îngroașă. Se amestecă pulpa de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
SareSare
2
Se toarnă umplutura în coajă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
3
Plăcintă rece câteva ore.
4
Se ornează cu frișcă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca viile recolta târzie Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Viile Recolta Târzie Riesling
Viile Recolta Târzie Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note de citrice. Vinul acoperă complet Palatul, exprimând arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista