Plăcintă Cu Ghimbir-Pere

Plăcintă Cu Ghimbir-Pere
Plăcinta cu ghimbir-pere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 167 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de conserve de caise, lapte, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Burger de curcan cu pere de ghimbir cu iaurt de pere, și Sos de pere de ghimbir-Cardamom (și unt de pere).

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați 1 crustă de plăcintă într-o placă de plăcintă de sticlă de 9 inci, conform instrucțiunilor de pe cutie. Desfaceți altă crustă pe blat sau pe scândură. Folosind un cuțit mic, tăiați fața jack-o ' - lantern în crusta superioară; acoperiți ușor cu prosop sau hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Răspândiți conservele pe fundul crustei în placa de plăcintă; se presară cu firimituri de biscuiți. Într-un castron mare, amestecați pere, ghimbirrădăcină și zahăr brun. Se amestecă uniform amestecul de pere peste firimituri; se presară cu bucăți de unt. Acoperiți cu crusta superioară; sigilați marginile și flautul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
ConservăConservă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Acoperiți marginea crustei cu benzi de folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Coaceți 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți cu 40 până la 45 de minute mai mult sau până când bule și blatul devine maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Îndepărtați folia; se răcește pe raftul de răcire aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele de glazură. Periați ușor glazura deasupra plăcintei calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se servește cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista