Placinta cu fistic de cocos este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 395 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, topping bătut, amestec de budincă de fistic și lapte. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă cu Avocado-lime cu cremă de cocos și crustă de fistic, Coconut-fistic Biscotti, și Fistic Nucă De Cocos Mestecă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați nuca de cocos și untul. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. placă de plăcintă. Se dă la frigider cel puțin 30 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie.
4
Întindeți 1-1 / 2 căni peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Îndoiți toppingul biciuit în budinca rămasă; se întinde peste plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Presărați cu fistic, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Viile Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Viile Târziu Recolta Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note citrice. Vinul acoperă pe deplin palatul care exprimă arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.