Plăcintă cu dovleac Vegan Praline în nucă de cocos-crustă de Pecan

Plăcintă cu dovleac Vegan Praline în nucă de cocos-crustă de Pecan
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 621 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 2440 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați untul vegan, de karinan allrich november, pregătiți o tigaie cu formă de arc căptușind fundul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pumpkin Pecan-plăcintă cu praline, Cheesecake de dovleac cu topping de praline Pecan, și Vafe cu condimente de dovleac cu sirop de Pecan Praline.

Instrucțiuni

1
Plăcintă de dovleac fără Gluten Karina cu pralină și crustă de nucă de cocos-Pecan
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
2
De Karina Allrich Noiembrie 2010.Cheia acestei versiuni de plăcintă vegană cu dovleac este crema de caju. Se îngroașă umplutura de cremă de dovleac fără ouă. Nu glumesc. Aceasta este o plăcintă frumoasă. O să-ți placă. La fel și oaspeții tăi.Trucul este să o faci din timp - și să oferi plăcintei șansa de a se răci bine.Pregătiți o tigaie cu arc de 9 inci căptușind fundul cu o bucată de hârtie pergament. (Notă: Această rețetă are nevoie într-adevăr de o tigaie de 9 inci - vorbesc serios. Nu folosi o tigaie mai mică, Babycakes. S-ar putea să se reverse.) Mai întâi, faceți crusta.Crustă Ingrediente:1 cană fulgi de nucă de cocos organică neîndulcită1 cană bucăți de pecan1/2 cană amestec de făină fără gluten1/2 cană zahăr organic maro deschis2 lingurițe scorțișoară măcinată5 linguri unt vegan (am folosit echilibrul Pământului)Instrucțiuni: Preîncălziți cuptorul la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Fără GlutenFăină Fără Gluten
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
CajuCaju
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați toate ingredientele uscate într-un vas de procesare a alimentelor și pulsați până când amestecul arată ca Nisip Grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați untul vegan și pulsați de mai multe ori în rafale scurte până când firimiturile sunt umede și încep să cadă de pe părțile laterale ale bolului.Aruncați firimiturile în tigaia pentru tort și întindeți-le uniform. Folosind degetele apăsați ușor firimiturile de jos și în sus pe laturi - aproximativ 2/3 din drum în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Coaceți în centrul cuptorului timp de aproximativ 7 minute - pentru a seta.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți tigaia și puneți-o deoparte.Între timp... faceți umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista