Plăcintă cu dovleac Vegan Praline în nucă de cocos-crustă de Pecan
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 621 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 2440 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați untul vegan, de karinan allrich november, pregătiți o tigaie cu formă de arc căptușind fundul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pumpkin Pecan-plăcintă cu praline, Cheesecake de dovleac cu topping de praline Pecan, și Vafe cu condimente de dovleac cu sirop de Pecan Praline.
Instrucțiuni
Plăcintă de dovleac fără Gluten Karina cu pralină și crustă de nucă de cocos-Pecan
De Karina Allrich Noiembrie 2010.Cheia acestei versiuni de plăcintă vegană cu dovleac este crema de caju. Se îngroașă umplutura de cremă de dovleac fără ouă. Nu glumesc. Aceasta este o plăcintă frumoasă. O să-ți placă. La fel și oaspeții tăi.Trucul este să o faci din timp - și să oferi plăcintei șansa de a se răci bine.Pregătiți o tigaie cu arc de 9 inci căptușind fundul cu o bucată de hârtie pergament. (Notă: Această rețetă are nevoie într-adevăr de o tigaie de 9 inci - vorbesc serios. Nu folosi o tigaie mai mică, Babycakes. S-ar putea să se reverse.) Mai întâi, faceți crusta.Crustă Ingrediente:1 cană fulgi de nucă de cocos organică neîndulcită1 cană bucăți de pecan1/2 cană amestec de făină fără gluten1/2 cană zahăr organic maro deschis2 lingurițe scorțișoară măcinată5 linguri unt vegan (am folosit echilibrul Pământului)Instrucțiuni: Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați toate ingredientele uscate într-un vas de procesare a alimentelor și pulsați până când amestecul arată ca Nisip Grosier.
Adăugați untul vegan și pulsați de mai multe ori în rafale scurte până când firimiturile sunt umede și încep să cadă de pe părțile laterale ale bolului.Aruncați firimiturile în tigaia pentru tort și întindeți-le uniform. Folosind degetele apăsați ușor firimiturile de jos și în sus pe laturi - aproximativ 2/3 din drum în sus.
Coaceți în centrul cuptorului timp de aproximativ 7 minute - pentru a seta.
Scoateți tigaia și puneți-o deoparte.Între timp... faceți umplutura.