Plăcintă cu dovleac Vegan Praline în nucă de cocos-crustă de Pecan

Plăcintă cu dovleac Vegan Praline în nucă de cocos-crustă de Pecan
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 621 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 2440 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați untul vegan, de karinan allrich november, pregătiți o tigaie cu formă de arc căptușind fundul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pumpkin Pecan-plăcintă cu praline, Cheesecake de dovleac cu topping de praline Pecan, și Vafe cu condimente de dovleac cu sirop de Pecan Praline.

Instrucțiuni

1
Plăcintă de dovleac fără Gluten Karina cu pralină și crustă de nucă de cocos-Pecan
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
2
De Karina Allrich Noiembrie 2010.Cheia acestei versiuni de plăcintă vegană cu dovleac este crema de caju. Se îngroașă umplutura de cremă de dovleac fără ouă. Nu glumesc. Aceasta este o plăcintă frumoasă. O să-ți placă. La fel și oaspeții tăi.Trucul este să o faci din timp - și să oferi plăcintei șansa de a se răci bine.Pregătiți o tigaie cu arc de 9 inci căptușind fundul cu o bucată de hârtie pergament. (Notă: Această rețetă are nevoie într-adevăr de o tigaie de 9 inci - vorbesc serios. Nu folosi o tigaie mai mică, Babycakes. S-ar putea să se reverse.) Mai întâi, faceți crusta.Crustă Ingrediente:1 cană fulgi de nucă de cocos organică neîndulcită1 cană bucăți de pecan1/2 cană amestec de făină fără gluten1/2 cană zahăr organic maro deschis2 lingurițe scorțișoară măcinată5 linguri unt vegan (am folosit echilibrul Pământului)Instrucțiuni: Preîncălziți cuptorul la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Fără GlutenFăină Fără Gluten
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
CajuCaju
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați toate ingredientele uscate într-un vas de procesare a alimentelor și pulsați până când amestecul arată ca Nisip Grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați untul vegan și pulsați de mai multe ori în rafale scurte până când firimiturile sunt umede și încep să cadă de pe părțile laterale ale bolului.Aruncați firimiturile în tigaia pentru tort și întindeți-le uniform. Folosind degetele apăsați ușor firimiturile de jos și în sus pe laturi - aproximativ 2/3 din drum în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți în centrul cuptorului timp de aproximativ 7 minute - pentru a seta.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți tigaia și puneți-o deoparte.Între timp... faceți umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista