Plăcintă Cu Cremă De Ouă În Stil Restaurant
Placinta cu crema de ou in stil Restaurant ar putea fi o reteta buna pentru a va extinde colectia de deserturi. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 270 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, extract de vanillan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Torturi Portugheze Cu Cremă De Ouă, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Restaurant Stil Salsa.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C.)
Într-un castron mare, combinați ouăle, zahărul, sarea și vanilia.
Se amestecă suficient pentru a încorpora toate ingredientele. Pune deoparte. Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, combinați laptele și untul. Folosiți un tel de sârmă și amestecați constant până când laptele începe să crească în cratiță la fierbere rapidă - 5 până la 8 minute. Nu încetați niciodată să amestecați, altfel laptele va arde.
Se toarnă amestecul fierbinte în amestecul de ouă, amestecând în timp ce turnați.
Aliniați o tigaie de 9 inci cu aluat.
Se toarnă amestecul de cremă în crustă. Protejați marginile crustei cu un inel de folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți timp de 8 până la 10 minute. Umplerea va apărea ușor jiggly. Se lasă să se răcească.