Plăcintă cu cremă de nucă de cocos în stil Harry ' s Roadhouse

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de nucă de cocos în stil Harry ' s Roadhouse. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 451 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Dacă aveți nucă de cocos, plus o ceașcă suplimentară de calibru, amidon de porumb, coajă de plăcintă pre-coaptă — 9 inch și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Suc de dovleac stil Harry Potter pentru # SundaySupper, Cartofi Dulci La Cuptor În Stil Texas Roadhouse, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos În Stil Restaurant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1/2 cană de lapte într-un bol de amestecare și adăugați gelatină.
Lăsați-l să se dizolve un minut.Se amestecă oul, gălbenușurile de ou, amidonul de porumb și zahărul în amestecul de lapte.Puneți restul de 2 1/2 căni de lapte într-o cratiță nereactivă la foc mare pentru a opări laptele. Când laptele este opărit, adăugați-l încet în amestecul de gelatină și bateți până se încorporează.
Se toarnă amestecul înapoi în tigaie și se întoarce la aragaz, amestecând tot timpul. Când amestecul începe să fiarbă, scoateți-l de pe foc și adăugați unt, vanilie, sare și nucă de cocos.
Bateți până când tot untul este topit și încorporat.
Puneți crema într-un recipient pentru a se răci. Acoperiți cu folie de plastic împotriva cremei pentru a împiedica formarea unei piele. Se răcește la frigider câteva ore sau peste noapte. Bateți smântâna până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în crema răcită până se omogenizează. Încearcă să nu amesteci prea mult.
Se toarnă amestecul în crusta pre-coaptă și se acoperă cu nucă de cocos prăjită.