Plăcintă cu cremă de nucă de cocos cu crustă vopsită în ciocolată

Plăcintă cu cremă de nucă de cocos cu crustă vopsită în ciocolată
Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 117g de grăsime, și un total de 1445 calorii. Pentru $ 3.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți nucă de cocos, smântână grea, cremă de nucă de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Plăcintă cu cremă de nucă de cocos cu crustă de ciocolată, și Plăcintă tropicală cu cremă de nucă de cocos în crustă de biscuiți cu nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În jumătatea superioară a unui cazan dublu setat peste apă abia fierbinte, amestecați ciocolata până se topește. Folosind o perie de patiserie, periați coaja de plăcintă coaptă până la jantă cu ciocolata topită. Puneți deoparte să se răcească și să se întărească la temperatura camerei sau, neacoperit, la frigider. Într-o cratiță mare, aduceți laptele, smântâna de nucă de cocos și fasolea de vanilie la foc mic la foc mediu. Opriți imediat focul și lăsați-l deoparte pentru a infuza timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Între timp, într-un mixer prevăzut cu un atașament de măturică (sau folosind un mixer de mână), bateți gălbenușurile de ou și zahărul împreună până la galben pal și pufos. Cu mixerul care rulează la viteză mică, amestecați amidonul de porumb, apoi turnați treptat amestecul de lapte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se strecoară amestecul înapoi în cratiță pentru a-l netezi și a îndepărta fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Șoptind constant, gătiți la foc mediu-mare până se îngroașă și doar fierbe. Când amestecul se îngroașă, biciul va lăsa urme pe fundul vasului și amestecul va avea câteva bule mari care fierb până sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Se toarnă amestecul într-un bol mediu și se amestecă untul. Umpleți jumătate un castron mare cu apă cu gheață. Se odihnește vasul care conține crema în apa cu gheață și se lasă să se răcească, amestecând frecvent pentru a răci amestecul. Când crema este rece, bateți crema până când este rigidă. Îndoiți frișca și nuca de cocos în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Turnați amestecul în coaja de plăcintă acoperită cu ciocolată și neteziți blatul. Refrigerați descoperit cel puțin 2 ore. (Sau la frigider până când este gata de servit, până la 24 de ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
7
Se servește rece.
8
Într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau folosind un mixer manual), amestecați făina, sarea și zahărul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați untul și amestecați doar până când aveți un amestec sfărâmicios, nisipos. Ar trebui să puteți vedea în continuare bucățile de unt. Într-un castron mic, amestecați apa și oțetul împreună. Cu mixerul care rulează la viteză medie, se strecoară în amestecul de apă-oțet și se amestecă doar până se formează un aluat. Ar trebui să vedeți în continuare bucăți mici de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Întoarceți-vă pe o suprafață de lucru, împărțiți aluatul în 1/2 și formați-l în 2 discuri rotunde, plate. Înfășurați separat în folie de plastic și refrigerați cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare. (Sau, refrigerați până la 48 de ore sau congelați până la 1 lună înainte de utilizare. Dacă este înghețat, lăsați să se dezghețe la frigider peste noapte înainte de rulare.) Când vine momentul să întindeți aluatul, lăsați aluatul să se încălzească câteva minute la temperatura camerei. Praf o suprafață de lucru cu doar câteva linguri de făină și păstrați niște făină suplimentară la îndemână. Dacă doriți, puteți întinde aluatul între 2 foi de hârtie cerată (fluturând foaia de jos și partea superioară a aluatului înainte de rulare), ceea ce face mult mai ușor transferul în tigaie mai târziu. Cu toate acestea, nu veți putea verifica progresul aluatului la fel de ușor. Depinde numai de tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Presărați puțină făină deasupra aluatului și începeți să rulați spre exterior din centru cu lovituri rapide și ușoare. Nu vă faceți griji dacă marginile se despart puțin; concentrați-vă pe obținerea unui cerc bun care merge din centru. Ridicați și rotiți aluatul cu 1/4 rotație în fiecare minut pentru a vă asigura o rulare uniformă. Aluatul ar trebui să se simtă neted și moale; unii spun că ar trebui să se simtă ca în interiorul antebrațului. Dacă devine lipicios, presărați puțin mai multă făină, dar nu faceți acest lucru de mai mult de 2 sau 3 ori; aluatul va absorbi prea multă făină. În schimb, puneți-l înapoi la frigider timp de 15 minute pentru a întări untul. Continuați să rulați până când cercul este cu cel puțin 2 inci mai mare decât tigaia dvs. (de exemplu, 11 inci lățime pentru o tigaie de plăcintă de 9 inci) sau cu 3 inci mai mare pentru plăcintele cu farfurie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Setați plăcinta sau tigaia în apropiere. Folosim întotdeauna Tigăi grele din aluminiu, deoarece tigăile de sticlă par să coacă crusta prea repede. Cu toate acestea, știm că avantajul sticlei este că puteți verifica cu ușurință culoarea crustei. Din nou, depinde de tine. Oricare alegere va funcționa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
13
Pentru a transfera crusta în tigaie, considerăm că este mai ușor să rostogolim o crustă finită pe știftul de rulare, apoi să o derulăm ușor în tigaie. Sau, îl puteți plia ușor în sferturi, îl puteți ridica, poziționa punctul central în centrul tigaiei și îl puteți desface în tigaie. Dacă folosiți hârtie cerată, îndepărtați stratul superior, întoarceți ușor crusta în tigaie și îndepărtați hârtia rămasă. Asigurați-vă că aluatul este lăsat să se așeze complet în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Nu întindeți și apăsați aluatul în colțuri; aluatul întins se va micșora probabil atunci când îl coaceți. În schimb, ridicați marginile crustei pentru a o lăsa să se așeze în colțuri. Dacă aluatul se rupe puțin, nu vă îngrijorați; îl vom patch-uri într-un minut. Folosind foarfece sau un cuțit ascuțit, tăiați aluatul la 3/4-inch de jantă. Folosiți orice resturi suplimentare pentru a lipi crusta, apăsând cu degetele (udați-le dacă este necesar) sau dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
15
Lucrând în jurul jantei, întoarceți crusta sub ea însăși (nu sub marginea tigaiei) pentru a face o margine groasă, apăsând-o ferm pe tigaie pentru a reduce contracția. Pentru a decora janta, trebuie doar să o apăsați peste tot cu spatele unei furculițe. Pentru un aspect puțin mai avansat, apăsați degetul mare și arătătorul unei mâini împreună. Folosiți-le pentru a împinge ușor marginea groasă a aluatului spre exterior, în timp ce împingeți spre interior cu arătătorul celeilalte mâini, astfel încât să se intersecteze într-un "V" cu aluatul între ele. Repetați în jurul jantei pentru a face o margine ondulată. Se răcește cu 20 de minute înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Încălziți cuptorul la 375 de grade. Aliniați interiorul crustei răcite cu folie de aluminiu (nu întoarceți janta, ci lăsați excesul lipit, astfel încât să aveți ceva de care să vă țineți). Umpleți folia până la vârful cochiliei cu greutăți de plăcintă, orez sau fasole uscată. (Greutățile plăcilor sunt pelete metalice sau ceramice reutilizabile care țin crusta în poziție pe măsură ce se coace. Le puteți cumpăra la magazinele de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
17
Coaceți 25 până la 30 de minute, până când se usucă și începe să devină "blond". Ridicați folia și greutățile din coajă și coaceți încă 10 până la 15 minute, verificând frecvent pentru a preveni coacerea excesivă, până se rumenesc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista