Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos

Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de nucă de cocos. Această rețetă servește 8. O porție conține 535 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 151 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți gelatină, smântână grea, linguriță extract de vanilie vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 1/2 cană de lapte rece într-un bol de amestecare și presărați gelatina, amestecând o dată sau de două ori pentru a se umezi. Se lasă deoparte să se înmoaie aproximativ 5 minute.Aduceți restul de 2 1/2 căni de lapte aproape la fierbere într-o cratiță grea nereactivă la foc mediu.Când gelatina este moale, adăugați zahărul, amidonul de porumb, oul și gălbenușurile de ou și bateți până se omogenizează foarte bine. Bateți treptat puțin din laptele fierbinte în amestecul de gelatină; repetați acest proces o dată sau de două ori folosind aproximativ 3/4 cană din totalul laptelui fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Se toarnă amestecul de gelatină încălzit în cratiță cu laptele fierbinte și se aduce amestecul la fierbere, amestecând. Se fierbe, amestecând constant, timp de aproximativ 2 minute. Se strecoară crema de patiserie într-un castron curat; se amestecă untul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați o foaie de hârtie de ceară sau folie de plastic direct pe suprafața cremei de patiserie și dați-o la frigider.Bateți crema de 1 cană până aproape de rigidizare. Se amestecă zahărul pudră și vanilia. Îndoiți ușor puțin peste jumătate din ea în crema de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4
Presărați o mână mare de nucă de cocos în fundul cojii de plăcintă coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
5
Se toarnă umplutura în coaja de plăcintă coaptă răcită, umplând umplutura în centru. Se răcește aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
6
Întindeți frisca rezervată peste crema bavareză și presărați deasupra cu nucă de cocos prăjită rămasă. Se răcește câteva ore sau până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista