Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de nucă de cocos. Această rețetă servește 8. O porție conține 535 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 151 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți gelatină, smântână grea, linguriță extract de vanilie vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați 1/2 cană de lapte rece într-un bol de amestecare și presărați gelatina, amestecând o dată sau de două ori pentru a se umezi. Se lasă deoparte să se înmoaie aproximativ 5 minute.Aduceți restul de 2 1/2 căni de lapte aproape la fierbere într-o cratiță grea nereactivă la foc mediu.Când gelatina este moale, adăugați zahărul, amidonul de porumb, oul și gălbenușurile de ou și bateți până se omogenizează foarte bine. Bateți treptat puțin din laptele fierbinte în amestecul de gelatină; repetați acest proces o dată sau de două ori folosind aproximativ 3/4 cană din totalul laptelui fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane Runts
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se toarnă amestecul de gelatină încălzit în cratiță cu laptele fierbinte și se aduce amestecul la fierbere, amestecând. Se fierbe, amestecând constant, timp de aproximativ 2 minute. Se strecoară crema de patiserie într-un castron curat; se amestecă untul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Bomboane Runts
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați o foaie de hârtie de ceară sau folie de plastic direct pe suprafața cremei de patiserie și dați-o la frigider.Bateți crema de 1 cană până aproape de rigidizare. Se amestecă zahărul pudră și vanilia. Îndoiți ușor puțin peste jumătate din ea în crema de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Cremă De Patiserie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4
Presărați o mână mare de nucă de cocos în fundul cojii de plăcintă coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Stropi în Formă De Inimă
5
Se toarnă umplutura în coaja de plăcintă coaptă răcită, umplând umplutura în centru. Se răcește aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
6
Întindeți frisca rezervată peste crema bavareză și presărați deasupra cu nucă de cocos prăjită rămasă. Se răcește câteva ore sau până se fixează.