Placinta cu crema de nuca de cocos necesita in jur 4 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 394 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.22 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați lapte, gălbenușuri de ou, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Îndoiți marginile sub; flaut. Tapetați aluatul cu folie; aranjați greutățile plăcintei sau fasolea uscată pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Fasole Uscată
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Coaceți la 425 timp de 10 minute; îndepărtați greutățile și folia și coaceți încă 10 minute sau până devin aurii. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Folie De Aluminiu
4
Combinați laptele și jumătate și jumătate într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați 1 1/2 căni de nucă de cocos. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; amestecați semințele și păstăia în amestecul de lapte. Aduceți amestecul de lapte la foc mic; scoateți imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Se strecoară printr-o sită căptușită cu brânză într-un castron. Adunați marginile de pânză de brânză; strângeți peste castron pentru a elibera umezeala. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Nucă De Cocos
Semințe
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sita
Bol
6
Combinați 2/3 cană de zahăr, amidon de porumb, sare și gălbenușuri de ou într-un castron mare, amestecând cu un tel. Adăugați treptat amestecul de lapte în amestecul de gălbenuș de ou, amestecând constant. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie; aduceți la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
7
Se ia de pe foc.
8
Adăugați unt; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 6 minute, amestecând să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
10
Se toarnă în crusta pregătită. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
11
Așezați 3 albușuri de ou și smântână de tartru într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
12
Combinați 1/2 cană zahăr și 1/4 cană apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul cu bomboane Inregistreaza 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
13
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste albușuri, bătând cu viteză mare până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Albușuri De Ou
14
Întindeți bezea peste plăcintă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore. Se acoperă cu nucă de cocos prăjită înainte de servire.