Plăcintă cu crab cajun și sparanghel
Plăcintă Cajun cu crab și sparanghel ar putea fi doar rețeta Cajun pe care o căutați. Această rețetă servește 7. Vă uitați la silueta? Această rețetă pescatariană are 272 de calorii, 11 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Pentru 1,33 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt spart, sparanghel, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 31%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: prăjituri de crab cajun, crochete de crab cajun și jalapenos umpluți cu crab cajun.
Instrucțiuni
Echipament special: coajă de pizza și piatră pentru pizza (sau tigaie pentru pizza)
Puneți o piatră de pizza (dacă se folosește) într-un cuptor rece și preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Aduceți 1 litru de apă cu sare la fiert într-o cratiță medie și umpleți un castron mare cu apă și gheață.
Adăugați sparanghelul în apa clocotită și gătiți timp de 1 până la 2 minute, apoi scurgeți imediat sparanghelul și aruncați-l în apă cu gheață pentru a opri gătirea.
Scurgeți din nou când se răcește.
Când toate ingredientele sunt gata, rulați aluatul într-o rotundă de 10,5 inci. Construiți pizza în această ordine: sos, crab, mozzarella, sparanghel, ardei copt.
Adăugați niște piper proaspăt spart.
Coaceți pizza timp de 12 până la 15 minute, până se rumenește.
Puneți parmezanul pe pizza, feliați-l și serviți cu o stoarcă de lămâie proaspătă și ceapă verde și jumătate din coaja de lămâie.
Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați făina și amestecați constant timp de 2 minute pentru a crea un roux. Reduceți focul la mediu, adăugați usturoiul, cayenne, chile ancho, nucșoară, ardeiul spart și boia și amestecați timp de 1 minut. Amestecați treptat smântâna, amestecând constant până când amestecul se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se amestecă parmezanul și se ia de pe foc. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.