Dacă $1.44 pe portie cade în bugetul dvs., ciuperci și plăcintă Farro ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 463 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Ciuperci Și Farro, Ciuperci Sălbatice Farro Risotto, și Calzone de ciuperci și salată Farro.
Instrucțiuni
1
Acoperiți farro cu apă rece într-un castron și înmuiați 30 de minute, apoi scurgeți într-o strecurătoare, aruncând apa înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Aduceți farro, apă (3 căni) și 1/4 linguriță sare la fiert într-o cratiță medie, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Scurgere.
4
În timp ce farro gătește, topiți untul cu ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare, apoi gătiți usturoiul și jumătate de scallions, amestecând frecvent, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Farro
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ciuperci, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și gătiți, amestecând ocazional, până când se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați Madeira și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Madeira
7
Se transferă într-un castron și se amestecă farro, apoi se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Se amestecă ricotta, scallions rămase și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1
Dacă patiseria este în 1 bucată, tăiați în 2 bucăți egale.
2
Rulați fiecare piesă pe o suprafață ușor făinată într-un pătrat de 11 inci. Stivați pătrate pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament cu o a doua foaie de pergament între ele, apoi acoperiți cu folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Puneți o foaie mare de copt pe raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți deoparte pătratul superior de patiserie pe pergament.
3
Întindeți umplutura răcită uniform peste patiserie pe foaia de copt, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Perie de frontieră cu o parte din spălare ou, și, folosind pergament, inversa al doilea pătrat pe partea de sus, apăsând ușor pentru a sigila frontieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5
Periați blatul cu spălarea ouălor rămase, apoi sertizați marginea cu o furculiță și tăiați cu o roată de pizza sau un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Tăiați câteva orificii mici de abur în partea de sus a plăcintei și scor decorativ patiserie. Glisați plăcinta pe pergament pe foaia de copt preîncălzită în cuptor și coaceți până se umflă și se rumenesc adânc, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
•Dacă utilizați orz, fierbeți orzul neîncărcat în 6 căni de apă cu 1/4 linguriță de sare timp de 45 de minute.* Umplerea poate fi făcută și produse de patiserie laminate 1 zi înainte și refrigerate. * Plăcinta poate fi asamblată cu 3 ore înainte și răcită, neacoperită.