Plăcintă cu ciuperci și Farro

Plăcintă cu ciuperci și Farro
Dacă $1.44 pe portie cade în bugetul dvs., ciuperci și plăcintă Farro ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 463 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Ciuperci Și Farro, Ciuperci Sălbatice Farro Risotto, și Calzone de ciuperci și salată Farro.

Instrucțiuni

1
Acoperiți farro cu apă rece într-un castron și înmuiați 30 de minute, apoi scurgeți într-o strecurătoare, aruncând apa înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aduceți farro, apă (3 căni) și 1/4 linguriță sare la fiert într-o cratiță medie, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scurgere.
4
În timp ce farro gătește, topiți untul cu ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare, apoi gătiți usturoiul și jumătate de scallions, amestecând frecvent, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
FarroFarro
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ciuperci, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și gătiți, amestecând ocazional, până când se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Adăugați Madeira și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
7
Se transferă într-un castron și se amestecă farro, apoi se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se amestecă ricotta, scallions rămase și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1
Dacă patiseria este în 1 bucată, tăiați în 2 bucăți egale.
2
Rulați fiecare piesă pe o suprafață ușor făinată într-un pătrat de 11 inci. Stivați pătrate pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament cu o a doua foaie de pergament între ele, apoi acoperiți cu folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Puneți o foaie mare de copt pe raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți deoparte pătratul superior de patiserie pe pergament.
3
Întindeți umplutura răcită uniform peste patiserie pe foaia de copt, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Perie de frontieră cu o parte din spălare ou, și, folosind pergament, inversa al doilea pătrat pe partea de sus, apăsând ușor pentru a sigila frontieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Periați blatul cu spălarea ouălor rămase, apoi sertizați marginea cu o furculiță și tăiați cu o roată de pizza sau un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Tăiați câteva orificii mici de abur în partea de sus a plăcintei și scor decorativ patiserie. Glisați plăcinta pe pergament pe foaia de copt preîncălzită în cuptor și coaceți până se umflă și se rumenesc adânc, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
•Dacă utilizați orz, fierbeți orzul neîncărcat în 6 căni de apă cu 1/4 linguriță de sare timp de 45 de minute.* Umplerea poate fi făcută și produse de patiserie laminate 1 zi înainte și refrigerate. * Plăcinta poate fi asamblată cu 3 ore înainte și răcită, neacoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista