Plăcintă cu ciocolată cu cireșe

Plăcintă cu ciocolată cu cireșe
Plăcintă cu ciocolată cu cireșe este un desert care servește 8. O porție conține 346 de calorii , 3 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 1,1 USD per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână umplutură de plăcintă cu cireșe, lapte, marshmallows și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Budincă cu cireșe acoperite cu ciocolată Pie-fait Pie Or Parfait , Pizza Crostata Dolce cu cireșe (Plăcintă Ricotta) cu Port Cherry Sauce și Cherry Chocolate Pie .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați marshmallow-urile, laptele și ciocolata. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana se omogenizeaza. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (3 Uncii) Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte, Tocat1 Bucată (3 Uncii) Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte, Tocat
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte Bucata, TocatBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte Bucata, Tocat
1 Recipient (8 Uncii) Topping Batut Congelat, Dezghetat Si Impartit1 Recipient (8 Uncii) Topping Batut Congelat, Dezghetat Si Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Recipient Congelat Topping Bătut, Dezghețat și împărțitRecipient Congelat Topping Bătut, Dezghețat și împărțit
2
Îndoiți 3/4 de cană de topping bătut în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3
Se toarnă în crusta pregătită. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4
Acoperiți cu umplutura de plăcintă și restul de topping bătut. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional

Vin recomandat: Port, Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Port, Vin Santo și Late Harvest Riesling sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Portul NV Catherman's cu o evaluare de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Portul NV Catherman
Portul NV Catherman
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista