Plăcintă Cu Bomboane

Plăcintă Cu Bomboane
Candy Bar plăcintă necesită în jurul valorii de 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 406 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert la un preț rezonabil. Această rețetă este plăcută de 758 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați batoane de bomboane butterfinger, cremă de brânză, topping bătut în carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 29%. Plăcintă Cu Bomboane, Plăcintă Cu Bomboane, și Plăcintă Cu Bomboane sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză până se omogenizează. Îndoiți în topping biciuit. Zdrobiți bomboanele; pliați 1 cană în amestec de brânză cremă. Lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se presară cu firimiturile de bomboane rămase. Se da la frigider 2-4 ore inainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Candy Bar Englezesc Toffee, TocatCandy Bar Englezesc Toffee, Tocat

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Snake River Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Snake River Late Harvest Riesling
Snake River Late Harvest Riesling
Fabricat din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. 2011 are un nas de var cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista