Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 273 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 69 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Dacă aveți caise, suc de lămâie, prăjit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Bezea Cu Caise, Batoane De Bezea Cu Caise, și Înghețată de caise cu bezea italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați piulițele într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și procesați în bucăți foarte mici, aproximativ 40 de secunde. Răzuiți părțile laterale și creasta interioară a bolului cu o spatulă de cauciuc pentru a elibera orice bucăți acumulate de migdale măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
2
Adăugați făina măsurată și sarea și pulsați de câteva ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Adăugați untul și scurtarea și pulsați până când se reduce la bucăți de mărime de mazăre și amestecul arată ca nisip, aproximativ 20 până la 30 (1 secundă) impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
4
Stropiți în apă cu gheață și suc de lămâie și pulsați până când aluatul se reunește, aproximativ 12 (1 secundă) impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Apă
Aluat
5
Presărați aluatul uniform pe fundul unei farfurii de plăcintă de 9 inci. Folosind o cană de măsurare sau degetele, apăsați uniform aluatul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei (făinați Cupa ocazional pentru a preveni lipirea). La frigider neacoperit timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie
6
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. Înțepați fundul crustei peste tot cu o furculiță, asigurându-vă că nu străpungeți crusta. Tapetați-l cu o bucată de hârtie pergament și umpleți-l cu greutăți pentru plăcintă sau fasole uscată, asigurându-vă că sunt împinse în sus pe părțile laterale ale aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
7
Coaceți până când crusta începe să se întărească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Îndepărtați greutățile plăcintei și hârtia pergament (atenție—se poate lipi puțin) și continuați să coaceți până când aluatul este uscat la atingere și ușor rumenit în jurul marginilor, cu aproximativ 5 până la 7 minute în plus. (Nu trebuie să fie maro auriu, deoarece crusta se va coace mai târziu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
1
Așezați caisele și sucul de lămâie într-un blender și amestecați până se omogenizează.Puneți o strecurătoare de plasă peste un bol mediu și turnați amestecul de caise prin strecurătoare. Împingeți amestecul cu spatele unei oale și aruncați conținutul strecurătorului. Măsurați 1 cană din amestecul strecurat și puneți deoparte; aruncați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Caise
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Polonic
Bol
2
Așezați gălbenușurile într-un castron mediu și bateți pentru a le rupe; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Așezați zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță mare, nereactivă și bateți încet în apă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
4
Se pune la foc mediu, șoptind frecvent, până când amestecul începe să baloneze în jurul marginilor tigaiei, apoi se continuă gătitul, șoptind constant, până se îngroașă într-un gel, aproximativ 10 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
5
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați aproximativ 1/4 cană de gel în gălbenușurile de ou și bateți pentru a combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Adăugați amestecul de caise rezervat în cratiță cu gelul și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
8
Adăugați amestecul de gălbenuș de ou în cratiță și bateți pentru a combina. Puneți cratița la foc mediu și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul este foarte gros, aproximativ 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
9
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați untul, lăsați să stea 1 minut să se topească ușor și amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
11
Turnați umplutura de caise în crustă și neteziți-o într-un strat uniform. Se lasă deoparte să se răcească 30 de minute.Pentru bezea: cu mâna, bateți zahărul câte 2 linguri în vasul mixerului de albușuri rezervate, asigurându-vă că zahărul este încorporat înainte de următoarea adăugare, până când s-a adăugat tot zahărul; pus deoparte.Aduceți 1/2 inch de apă la foc mic la foc mare într-o cratiță suficient de mare pentru a ține vasul mixerului de suport peste apă fără a-l atinge. Reduceți căldura la minim pentru a menține un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Caise
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
12
Așezați vasul mixerului peste apa care fierbe și bateți constant până când zahărul s-a dizolvat și amestecul a ajuns la 150 km F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 4 minute. Pentru a verifica dacă zahărul este complet dizolvat, frecați cu atenție o parte din amestec între degete—ar trebui să se simtă neted, fără granule de zahăr.Atașați vasul la mixerul de suport și montați mixerul cu un accesoriu de tel foarte curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Termometru De Bucătărie
Bateti
Bol
13
Adăugați crema de tartru și amestecați la viteză mică timp de 30 de secunde. Măriți viteza la mediu timp de 30 de secunde, apoi creșteți viteza la mare timp de 30 de secunde. Continuați să bateți cu viteză mare până când se formează vârfuri rigide și lucioase (vârfurile vârfurilor abia ar trebui să se îndoaie când ridicați accesoriul pentru TEL), cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult. Nu exagerați. Folosind o spatulă offset, întindeți aproximativ jumătate din bezea peste umplutura de caise într-un strat uniform, asigurându-vă că acoperiți aproximativ jumătate peste marginile crustei (nu lăsați găuri, altfel bezea se va micșora pe măsură ce se răcește și umplutura va plânge). Dollop bezea rămase în grămezi linguri peste partea de sus a plăcintă. Folosind spatula offset, apăsați ușor partea superioară a fiecărei Păpuși și trageți rapid în sus și departe pentru a face vârfuri învârtite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Caise
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Bateti
14
Coaceți până când vârfurile bezea se rumenesc, aproximativ 3 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Așezați pe o grătar până când placa de plăcintă este rece la atingere înainte de servire, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.