Plăcintă Cu Arțar De Nuc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu arțar de nuc. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă $2.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 450 calorii. 848 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, nuci, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Placinta Cu Nuca De Artar, Plăcintă Cu Cremă De Arțar-Nuc, și Plăcintă Cu Nucă De Arțar-Caramel.
Instrucțiuni
Faceți ou, sirop de arțar baza: Preîncălziți cuptorul la 375 F. Într-un castron, amestecați împreună ouăle bătute, siropul de arțar, romul (dacă se utilizează), extractul de vanilie, untul topit.
Se presară făină, sare, scorțișoară și nucșoară.
Bateți până se omogenizează.
Întindeți nucile tocate pe fundul unei cochilii de plăcintă pregătite.
Se toarnă amestecul de ou de sirop de arțar peste nuci.
Așezați plăcinta în cuptorul preîncălzit pe raftul din mijloc.
Așezați o foaie de prăjituri pe raftul de dedesubt pentru a prinde orice picături din crusta de plăcintă.
Se coace la 375 buc.F timp de 40-45 de minute. După aproximativ 20 de minute (cam la jumătatea coacerii), poate doriți să acoperiți marginile crustei de plăcintă cu folie sau să folosiți un protector de plăcintă, astfel încât marginile să nu se ardă.
Nu vă faceți griji dacă suprafața plăcintei "crapă" în timp ce gătiți. Umplutura de plăcintă se va umfla în timp ce este fierbinte (din cauza ouălor), apoi se va dezumfla în timp ce se răcește.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet înainte de servire.
Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo
Pie funcționează foarte bine cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling