Plăcintă Cu Arțar De Nuc

Plăcintă Cu Arțar De Nuc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu arțar de nuc. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă $2.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 450 calorii. 848 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, nuci, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Placinta Cu Nuca De Artar, Plăcintă Cu Cremă De Arțar-Nuc, și Plăcintă Cu Nucă De Arțar-Caramel.

Instrucțiuni

1
Faceți ou, sirop de arțar baza: Preîncălziți cuptorul la 375 F. Într-un castron, amestecați împreună ouăle bătute, siropul de arțar, romul (dacă se utilizează), extractul de vanilie, untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se presară făină, sare, scorțișoară și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Întindeți nucile tocate pe fundul unei cochilii de plăcintă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De NucBucăți De Nuc
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2
Se toarnă amestecul de ou de sirop de arțar peste nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Așezați plăcinta în cuptorul preîncălzit pe raftul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați o foaie de prăjituri pe raftul de dedesubt pentru a prinde orice picături din crusta de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Se coace la 375 buc.F timp de 40-45 de minute. După aproximativ 20 de minute (cam la jumătatea coacerii), poate doriți să acoperiți marginile crustei de plăcintă cu folie sau să folosiți un protector de plăcintă, astfel încât marginile să nu se ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Nu vă faceți griji dacă suprafața plăcintei "crapă" în timp ce gătiți. Umplutura de plăcintă se va umfla în timp ce este fierbinte (din cauza ouălor), apoi se va dezumfla în timp ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Pie funcționează foarte bine cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista