Plăcintă cu afine sălbatice cu topping de Crumble de migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu afine sălbatice cu topping de Crumble de migdale. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 573 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de unt, făină nealbită pentru toate scopurile, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Afine Cu Topping De Crumble De Migdale, Crumble De Afine Cu Topping De Făină De Porumb-Migdale, și Plăcintă Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rolați discul de crustă de plăcintă pe suprafața făinoasă până la Runda de 12 inci.
Transferați la 9-inch-diameterglass Pie dish. Întoarceți marginile crustei sub și sertizați decorativ, formând marginea crustei la 1/4 inch deasupra laturilor vasului de plăcintă. Refrigerați în timp ce pregătiți umplutura și toppingul.
Bateți 3/4 cană plus 2 linguri de zahăr și amidon de porumb într-o cratiță mare și grea pentru a amesteca. Se amestecă afine și suc de lămâie. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul face bule si se ingroasa, amestecand frecvent usor, aproximativ 13 minute. Se răcește umplutura până se răcește, aproximativ 1 oră. Dacă se dorește mai multă dulceață, amestecați zahărul cu linguri.
Combinați primele 4 ingrediente în procesor; amestecați până când amestecul începe să se aglomereze.
Se transferă în castron; se răcește 30 de minute. Poziționați suportul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Întindeți umplutura de afine uniform în crustă necoapte.
Presărați topping uniform.
Așezați plăcinta pe foaia de copt cu margini și coaceți până când crusta și toppingul sunt aurii și umplând bule groase, aproximativ 50 de minute.
Transferați plăcinta în raft și răciți complet. Do AHEAD poate fi făcut cu 8 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Serviți plăcinta cu frișcă sau înghețată.