Plăcinta cu jeleu a mamei-mamei
Plăcinta cu jeleu de la mama ei ar putea fi exact desertul pe care îl cauți. O porție conține 283 de calorii , 4 g de proteine și 15 g de grăsimi . Această rețetă are 15 porții și costă 56 de cenți per porție. O persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute . Mergi la magazin și cumpără jeleu, mix pentru jeleu de lime jell-o®, jeleu și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Rețete similare sunt Jeleul suprem cu merișoare , Salata perfectă de macaroane cu mama ei și Supa de ciuperci cu mama ei .
Instrucțiuni
Preparați gelatina de cireșe, lime și portocale conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Răciți fiecare aromă într-o tavă pătrată de 20x20 cm sau 23x23 cm până se întărește.
Într-un bol mediu, amestecați gelatina de lămâie cu zahărul și sucul de ananas. Răciți până se întărește parțial. Într-un bol mare, bateți frișca până se formează vârfuri tari. Încorporați amestecul de gelatină de lămâie.
Tăiați gelatina de cireșe, lime și portocale în cuburi de 2,5 cm și încorporați-o ușor în amestecul de frișcă.
Tapetați o tavă de 23x33 cm cu biscuiți.
Întindeți amestecul de gelatină în tigaie. Dați la rece peste noapte.