Plato de antipasto

Plato de antipasto
Platoul Antipasto ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine , 36 g de grăsimi și un total de 436 de calorii . Această rețetă servește 24. Pentru 3,04 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți roșii cherry, sare și piper kosher, busuioc pe tulpină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Salata Antipasto cu Tapenada de Masline Peperoncini sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Asezam mozzarella taiata felii pe un platou de servire, stropim feliile cu ulei de masline si piper crapat. Aranjați cu talent salamul, Peppadews, felii de castraveți, inimioare de anghinare, roșii, măsline și Bruschetta în jurul platoului și decorați cu tulpini de frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Ardei CrăpatArdei Crăpat
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
3
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Tăiați bagheta la un unghi de 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Ungeți ambele părți ale pâinii cu ulei de măsline și stropiți o parte cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
5
Coaceți timp de 10 minute, până se prăjește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista