Placinta lui Taco Shepherd
Reteta Taco Shepherd ' s Pie ar putea satisface pofta scoțiană în jurul valorii de 1 oră și 10 minute. Acest fel principal are 547 calorii, 30g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 2,28 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Easy Taco Pie și echipa Cabot Fit, și Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rulați produse de patiserie pentru a se potrivi cu două 9-in. plăci de plăcintă cu vase adânci.
Transferați patiseria pe farfurii de plăcintă; marginile flautului. Căptușiți produse de patiserie neprelucrate cu o grosime dublă de folie rezistentă. Umpleți cu fasole uscată, orez nefiert sau greutăți de plăcintă.
Se coace la 450 la 8 minute.
Îndepărtați folia și greutățile; coaceți cu 5 minute mai mult. Se răcește pe un suport de sârmă.
Puneți cartofii într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă apă și condimente taco. Se aduce la fierbere; gatiti pana se evapora lichidul. Lingură în coji de patiserie.
Scurgeți cartofii și puneți-i într-un castron mare.
Adăugați laptele, untul, praful de usturoi, sarea și piperul; se pasează până se omogenizează.
Se întinde peste amestecul de carne.
Presărați o plăcintă cu jumătate din brânzeturi. Acoperiți și congelați până la 3 luni.
Coaceți plăcinta rămasă, neacoperită, la 350 de minute, timp de 35 de minute.
Se presară cu brânzeturile rămase.
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când se încălzește și brânza se topește.
Pentru a folosi plăcintă congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Se acopera si se coace la 350 la 1-1/2 ore. Descoperiți; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când se încălzește.