Placinta Cu Prune
Plum Pie este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 221 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați prune, nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, Jeleu De Miere, Prune Și Mure Cu Sorbet De Prune, și Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Pentru a face crusta: într-un castron mare combinați 3 căni de făină, 3/4 căni de zahăr alb, praf de copt și 1/8 linguriță de sare.
Se amestecă bine, apoi se taie în 2/3 cană de unt sau margarină cu un blender de patiserie, până când bucățile au dimensiunea mazării mici. Se amestecă ouăle, extractul de vanilie, laptele și coaja de lămâie.
Se amestecă doar până când toate ingredientele sunt combinate. Lăsați aluatul să se odihnească în frigider.
Pentru a face Topping Streusel: într-un castron mediu amestecați 1/2 cană făină, zahăr brun, 1/2 linguriță scorțișoară, 1/4 linguriță sare, nuci tocate și coajă de lămâie rasă. Lucrați în unt sau margarină cu degetele până când toate ingredientele sunt bine combinate. Pune deoparte.
Așezați fructele fără sâmburi și feliate într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați zahărul rămas, făina, scorțișoara și nucșoara până se combină bine.
Se toarnă peste fructe și se amestecă ușor până când toate fructele sunt acoperite uniform.
Rolați crusta de plăcintă și puneți-o într-o tigaie de plăcintă de 9 inci. Tăiați și marginile flautului, apoi turnați umplutura de fructe. Acoperiți uniform fructele cu topping de streusel și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 55 de minute.
Serviți cald sau la temperatura camerei.