Placinta Cu Pecan Cu Crusta De Crema De Branza

Placinta Cu Pecan Cu Crusta De Crema De Branza
Placinta cu Pecan cu crusta de crema de branza este o vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 700 de calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, zahăr brun închis, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Plăcintă cu înghețată cu bezea de lămâie în crustă de Pecan prăjită pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista