Placinta Cu Ciocolata Banoffee
Reteta placinta cu ciocolata Banoffee se poate face în aproximativ 20 de minute. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 537 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Un amestec de margarină, frișcă, ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Placinta Cu Ciocolata Banoffee, Plăcintă cu ciocolată cu nucă de cocos, și Banoffee Pie.
Instrucțiuni
Adăugați margarină topită la biscuiții zdrobiți și amestecați bine. Apăsați amestecul în bază și pe părțile laterale ale unei cutii de tort cu fund liber de 20 cm.
Rupeți ciocolata în bucăți, economisiți 2/3 bucăți pentru a decora. Topiți ciocolata într-un micowave la mare timp de 1,5 minute, amestecând la jumătate.
Se amestecă caramelul de garoafe.
Întindeți umplutura peste baza plăcintei și răciți-o la frigider timp de 1 oră, până când este fermă.
Feliați bananele, pliați în frișcă și lingură peste umplutură. Decorați cu ciocolată topită sau puteți praf cu pudră de cocos.
Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo
Pie funcționează foarte bine cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling