Placinta Cu Banane
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 468 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cremă de brânză, gelatină de căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Smoothie Cu Boabe De Banane, Plăcintă Cremoasă Cu Banane Și Fructe De Pădure, și Portmonee Cu Fructe De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de cracker graham, untul, zahărul și ghimbirul. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in neregulat. plăcinta.
Coaceți la 350 de minute timp de 8-10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Pentru umplere, într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb și gelatina. Se amestecă în apă până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se răcește ușor. Aranjați 1 cană căpșuni peste crustă.
Se toarnă amestecul de gelatină peste căpșuni. La frigider timp de 2 ore sau până la setare.
Într-un castron mare, bateți laptele condensat îndulcit, crema de brânză, laptele și amestecul de budincă timp de 1 minut.
Se întinde deasupra plăcintei. La frigider timp de 2 ore sau până la setare.
Garnisiți cu căpșunile rămase. Refrigerați resturile.