Rulouri De Primăvară Prăjite Confit De Rață

Rulouri De Primăvară Prăjite Confit De Rață
Reteta rață Confit prajit rulouri de primăvară este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă face 40 de porții cu 461 calorii, 3G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pudră de cinci condimente, piper, ciuperci cremini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rulouri de primăvară Confitate cu rață cu cinci condimente cu compot de vișine de soia, Rulouri De Primăvară Cu Pui Prăjit Crocant, și Cum se gătește: rulouri de primăvară prăjite cu umplutură de porc.

Instrucțiuni

1
Scoateți pielea de pe picioarele de rață și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
2
Scoateți carnea, tăiați-o în bucăți mici și puneți-o într-un castron mare (ar trebui să aveți aproximativ 3 căni). Aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând rar, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
5
Se transferă în castron cu carnea de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie și puneți-o la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați morcovul și ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MorcovMorcov
CeapăCeapă
8
Adăugați cele cinci condimente și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
9
Adăugați amestecul de morcov-ceapă în bol cu carnea și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați castanele de apă și cilantro în castron și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați umplutura cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Castane De ApăCastane De Apă
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Așezați un prosop de bucătărie curat și umed pe o suprafață de lucru. Umpleți o tigaie medie sau un vas larg, puțin adânc, suficient de mare pentru a ține ambalajele de hârtie de orez cu apă fierbinte de la robinet. Lucrând cu 1 înveliș la un moment dat, scufundați complet ambalajul până când este moale și flexibil, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll WrappersSpring Roll Wrappers
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
TigaieTigaie
12
Scoateți din apă și puneți-l pe prosop.Lucrând rapid, așezați 2 linguri de umplutură peste înveliș la aproximativ 1 1/2 inci de jos și lăsând aproximativ 1 inch de spațiu pe fiecare parte. Îndoiți partea inferioară a ambalajului în sus și peste umplutură. Ținând totul ferm în poziție, pliați părțile laterale ale ambalajului. Apoi, apăsând ferm în jos pentru a ține pliurile în poziție, rotiți întregul înveliș orizontal în sus de jos în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
RolaRola
13
Așezați pe o foaie de copt și acoperiți ușor cu folie de plastic. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura. Lăsați 3/4 inch între fiecare rolă de primăvară, astfel încât să nu se lipească și înlocuiți apa din tigaie sau vas cu apă fierbinte de la robinet, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
14
Încălziți uleiul rămas într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu, la foc mediu-mare, până când ajunge la 350 km F pe un termometru pentru prăjit/bomboane. Puneți o grătar peste o foaie de copt; pune deoparte.Când uleiul este gata, adăugați 3 rulouri de primăvară. Prăjiți, mișcând rulourile de primăvară cu clești, după cum este necesar, pentru a le împiedica să se atingă și să se lipească și să se întoarcă ocazional până când sunt crocante (nu vor deveni maronii aurii), aproximativ 4 până la 5 minute. Folosind cleștele, transferați rulourile cu arc pe suport. Repetați cu rulourile de primăvară rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CleșteClește
15
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 5 minute.
16
Tăiați fiecare rulou de primăvară în jumătate pe părtinire și serviți cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
RolaRola
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții40
Scor De Sănătate9
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista