Pizzelle

Pizzelle
Reteta Pizzelle este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță o mare lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 328 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr, adaosuri opționale: 3 linguri semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizzelle, Pizzelle, și Pizzelle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare amestecati împreună ouă, zahăr și ulei și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați făina, praful de copt și aromele opționale și amestecați bine pentru a forma un aluat omogen. Puneți deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
3
Încălziți un fier pizzelle până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PizzellePizzelle
4
Se toarnă 2 linguri de aluat pe fier, se închide și se întoarce la căldură. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 2 minute. Repetați până când se folosește tot aluatul.
1
Scoateți pizzelle din fier și modelați-o în jurul unui diblu ascuțit pentru a forma un con de gelato. Sau faceți 2 pizzele și întindeți înghețată înmuiată sau gelato și sandwich-le împreună. Apoi înmuiați 1 capăt în sos de ciocolată și bucurați-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
GelatoGelato
PizzellePizzelle
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista