Pizza Pui Coace

Pizza Pui Coace
Pizza Pui coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 641 calorii, 68G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână sos de pizza, brânză mozzarella, pepperoni de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coaceți Pizza Cu Susul În Jos, Pizza Tăiței Coace, și Pizza Cu Salată Fără Coacere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Amestecați apa și jumătate din sosul de pizza împreună în fundul unui vas de copt de 13x9 inci. Întindeți spaghetele deasupra amestecului de sos. Aranjați puiul deasupra tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
SpagheteSpaghete
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
3
Se toarnă sosul rămas peste pieptul de pui și spaghetele; se acoperă cu pepperoni și brânză mozzarella. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
SpagheteSpaghete
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când puiul nu mai este roz în centru și brânza clocotește, încă 5 până la 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista