Pizza cu dovlecei de iarnă și slănină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizza cu dovlecei de iarnă și slănină. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână slănină, făină de porumb, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Iarna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare includ 2ways2percent: Pizzan de Squash Butternut și piure cremos de Squash Butternut cu scoici și slănină, Pizza cu dovlecei de Butternut cu Kale și slănină, și Penne cu Squash Butternut, Kale și brânză de capră {12 săptămâni de Squash de iarnă}.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Adăugați 1 cană de făină și 1/4 linguriță de sare în amestecul de drojdie; se amestecă bine.
Adăugați 1 cană de făină, amestecând bine. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficient din restul de 1/4 cană de făină, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează dimensiunea. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne o indentare, aluatul a crescut suficient.)
Preîncălziți cuptorul la 45
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 x 12 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Coaceți la 450 timp de 5 minute.
Pentru a pregăti toppingul, combinați dovleceii, ceapa și uleiul într-un bol mare, aruncând pentru a acoperi.
Așezați pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până se înmoaie, amestecând o dată.
Se presară cu salvie, 1/4 linguriță de sare și piper; aruncați pentru a combina.
Puneți deoparte jumătate din amestecul de dovlecei.
Combinați jumătatea rămasă de amestec de dovlecei și bulion într-un bol mediu; amestecați cu o furculiță până se omogenizează.
Întindeți amestecul de piure de dovlecei peste crusta de pizza, lăsând o margine de 1/2 inci. Se acoperă cu amestecul rămas de dovlecei, brânză și slănină.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Așezați pizza pe o tăietură; tăiați în 8 bucăți egale.
Notă: pentru a îngheța, lăsați aluatul să crească o dată, dați cu pumnul în jos și formați-l într-o bilă.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar, acoperită cu spray de gătit; stoarceți tot aerul și sigilați. A se păstra la congelator până la o lună. Pentru a dezgheța, puneți aluatul la frigider timp de 12 ore sau peste noapte. Cu foarfece, tăiați punga de plastic.
Așezați aluatul pe o suprafață făinoasă și formați conform instrucțiunilor rețetei.