Pizza Cu Bule
Bubble Pizzan este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 14g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 435 calorii. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită biscuiți cu zară, brânză mozzarella parțial degresată, sos de pizza și brânză cheddar. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un curs principal foarte prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 56%. Rețete similare sunt Pizza Cu Bule, Pizza Cu Bule, și Pizza Cu Bule.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de pizza.
Tăiați fiecare biscuit în sferturi; puneți-l într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Se acoperă cu amestecul de vită.
Se coace, neacoperit, la 400 de euro timp de 20 de minute.
Se presară cu brânzeturi.
Coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( jumătate de sticlă). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.