Piure de păstârnac și încolțit colcannon
Piure de păstârnac & sprout colcannon este o garnitură Europeană. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 8 și costă $1.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 206 calorii. Dacă aveți păstârnac, ceapă de primăvară, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Cremă Cremă De Conopidă Colcannon, Colcannon (Piure De Cartofi Irlandezi), și Colcannon-Piure De Cartofi Irlandezi.
Instrucțiuni
Tăiați păstârnacul în bucăți mari. Se fierbe timp de 15 minute sau până când este foarte moale, apoi se folosește o lingură cu fante pentru a se scurge într-o strecurătoare. Albiți mugurii în aceeași tigaie.
Într-un castron, zdrobiți păstârnacul cu untul și laptele, apoi amestecați prin muguri și ceapă de primăvară.
Serviți cu un buton mai mult unt. Poate fi răcit până la o zi sau congelat. Pur și simplu dezghețați, apoi acoperiți și reîncălziți într-un cuptor cu microunde, amestecând des, până când se încălzește.