Pisto de legume de vară fiert cu sos de smarald și ou prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pisto de legume de vară fierte cu sos de smarald și ou prăjit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 525 calorii. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Carne de porc cu Pisto de legume la grătar, Amestec de roșii și legume (Pisto Manchego), și Tocană de legume de vară cu iepure fiert sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pentru pisto, încălziți uleiul într-o tigaie adâncă și adăugați ceapa. Se prăjește câteva minute, se adaugă usturoi, apoi se gătește încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ardeii și gătiți la foc mediu timp de 5 minute. Acum adăugați roșiile, Golful și dovleceii și gătiți timp de aproximativ 30 de minute, condimentând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
3
Între timp, faceți sosul. Aruncați pătrunjelul într-o tigaie cu apă clocotită și gătiți timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scurgeți și rulați imediat sub un robinet rece, apoi scuturați excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
5
Puneți usturoiul într-o tigaie cu apă rece, aduceți la fierbere, apoi scurgeți și repetați cu un lot proaspăt de apă (acest lucru scapă de puterea usturoiului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați stoc și fierbeți până când usturoiul este moale și lichidul siropos. Pur cu pătrunjelul până se omogenizează. Sezon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja
1 Lingură Plină De Piper Alb
7
Pentru ouă, adăugați un glug de ulei de măsline într-o tigaie. Când fumați fierbinte, spargeți ouăle pe care le vor împrăștia, dar vor deveni delicios crocante la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Serviți pisto-ul pe pâine prăjită, acoperit cu ou, stropit în sos.