Pilaf de orez cu afine și migdale
Pilaf de orez cu afine și migdale durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană are 206 calorii , 5 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Funcționează bine ca aperitiv. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, coriandru, ceapă verde și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este bun. Pilaf de orez cu portocale și migdale , Pilaf de orez cu afine, migdale și ciuperci și Pilaf de orez cu migdale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in ulei incins pana se inmoaie si devine translucida, aproximativ 5 minute.
Se amestecă merișoarele și orezul iasomie în ceapă până când orezul este acoperit cu ulei și orezul este ușor prăjit, încă aproximativ 5 minute.
Se toarnă bulion de pui în tigaie și se condimentează cu sare cușer și piper negru.
Aduceți amestecul de orez la fierbere la foc mare, apoi acoperiți și reduceți focul la mic. Se fierbe până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, aproximativ 22 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați ceapa verde, coriandru și migdale în amestecul de orez. Ajustați condimentul dacă este necesar.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. La Marca Prosecco cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Marca Prosecco
Acest vin spumant are o culoare palid, auriu. Bulele sunt pline de textura și persistente. La nas vinul aduce citrice proaspete cu note de miere si flori albe. Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită. Finalul este ușor, revigorant și crocant. Serviți întotdeauna La Marca Prosecco răcit între 46-50°F. Un vin spumant italian versatil, La Marca Prosecco poate fi servit în fluturi spumante sau pahare de vin alb. O sticlă plină servește aproximativ 5-7 pahare. După turnarea primei runde, sigilați sticla deschisă cu un dop pentru a menține vinul rămas proaspăt și efervescent și pentru a menține vinul la rece la 46-50°F. O sticlă deschisă ar trebui să dureze aproximativ 3-4 ore cu sticla închisă.