Pilaf de orez cu afine și migdale

Pilaf de orez cu afine și migdale
Pilaf de orez cu afine și migdale durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană are 206 calorii , 5 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Funcționează bine ca aperitiv. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, coriandru, ceapă verde și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este bun. Pilaf de orez cu portocale și migdale , Pilaf de orez cu afine, migdale și ciuperci și Pilaf de orez cu migdale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in ulei incins pana se inmoaie si devine translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg Piept De Pui, Tăiat Fâșii2 Kg Piept De Pui, Tăiat Fâșii
2 Căni De Stoc De Creveți2 Căni De Stoc De Creveți
Ceapa Verde Feliata, Numai BlaturiCeapa Verde Feliata, Numai Blaturi
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru StropireOregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Tasso De PorcTasso De Porc
2
Se amestecă merișoarele și orezul iasomie în ceapă până când orezul este acoperit cu ulei și orezul este ușor prăjit, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
2 Căni De Stoc De Creveți2 Căni De Stoc De Creveți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Ceapa Verde Feliata, Numai BlaturiCeapa Verde Feliata, Numai Blaturi
3
Se toarnă bulion de pui în tigaie și se condimentează cu sare cușer și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschi Complet De PorcMuschi Complet De Porc
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tasso De PorcTasso De Porc
4
Aduceți amestecul de orez la fierbere la foc mare, apoi acoperiți și reduceți focul la mic. Se fierbe până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, aproximativ 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați ceapa verde, coriandru și migdale în amestecul de orez. Ajustați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan RotisorPiept De Curcan Rotisor
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
(23)(23)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Tasso De PorcTasso De Porc

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. La Marca Prosecco cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Marca Prosecco
La Marca Prosecco
Acest vin spumant are o culoare palid, auriu. Bulele sunt pline de textura și persistente. La nas vinul aduce citrice proaspete cu note de miere si flori albe. Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită. Finalul este ușor, revigorant și crocant. Serviți întotdeauna La Marca Prosecco răcit între 46-50°F. Un vin spumant italian versatil, La Marca Prosecco poate fi servit în fluturi spumante sau pahare de vin alb. O sticlă plină servește aproximativ 5-7 pahare. După turnarea primei runde, sigilați sticla deschisă cu un dop pentru a menține vinul rămas proaspăt și efervescent și pentru a menține vinul la rece la 46-50°F. O sticlă deschisă ar trebui să dureze aproximativ 3-4 ore cu sticla închisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista