Piersici și smântână la grătar
Piersicile și smântâna la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $ 1.55 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 372 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați piersici, ulei de struguri, brânză mascarpone și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Piersici la grătar + piersici și înghețată, Tort de mâncare înger la grătar cu piersici la grătar și cremă și coulis de cireșe, și Tort de lire la grătar cu glazură de brânză cremă și piersici la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Tăiați piersicile în jumătate și îndepărtați piatra.
Ungeți cu ulei și presărați cu sare.
Așezați pe grătarul fierbinte. (Dacă nu aveți un grătar, folosiți o tigaie fierbinte.) Gatiti pana se inmoaie, dar nu se destrama, aproximativ 3 minute pe ambele parti. Puneți deoparte să vă odihniți.
Într-un castron mic amestecați mascarpone, cremă de brânză și zahăr pudră împreună până când ajunge la o consistență netedă. Folosiți puțină apă fierbinte pentru a slăbi, dacă amestecul rămâne rigid.
Pentru a termina locul 2 jumatati de piersici la gratar pe o farfurie. Se acoperă cu amestec de brânză și se strecoară cu sos de zmeură.
Garnisiți cu mentă proaspătă tocată.