Pierogi cu usturoi prăjit cu unt rumenit de șalotă
Rețeta Pierogi cu usturoi prăjit cu unt rumenit de șalotă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Această rețetă servește 6. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 413 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână cap de usturoi, apă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Usturoi Rumenit Unt Prăjit Sparanghel, Ciuperci prăjite într-un unt rumenit, usturoi și sos de cimbru, și Rumenit Unt Miere Usturoi Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti umplutura, străpungeți cartofii cu o furculiță; așezați cartofii pe o foaie de copt.
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Stropiți capul de usturoi cu ulei și înfășurați în folie.
Așezați usturoiul pe foaia de copt.
Coaceți cartoful și usturoiul la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește ușor. Curățați cartofii; aruncați piei.
Așezați cartofii într-un castron mare. Separați căței de usturoi; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi.
Adăugați usturoiul în cartofi și amestecați cu un tocător de cartofi până se omogenizează. Se amestecă smântână, 1/2 linguriță sare și piper negru. Pune deoparte.
Pentru a pregăti aluatul, combinați iaurtul, 1/2 linguriță de sare și ouăle într-un castron mare. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină în amestecul de iaurt; amestecați bine pentru a combina. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până se omogenizează. Împărțiți aluatul în 24 de porții egale, modelând fiecare într-o bilă. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare bilă într-un cerc de 3 1/2 inch pe o suprafață ușor făinată. Lingură 1 lingură rotunjită umplând pe jumătate din fiecare cerc. Îndoiți aluatul peste umplutură; apăsați marginile împreună pentru a sigila. Repetați procedura cu aluatul rămas și umplutura.
Aduceți 12 căni de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Adăugați jumătate de pierogi; gatiti 6 minute sau pana se inmoaie.
Îndepărtați pierogi cu o lingură pliată; așezați într-o strecurătoare. Repetați procedura cu pierogi rămase.
Pentru a pregăti untul rumenit în timp ce pierogi gătește, topește untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste usor (aveti grija sa nu ardeti).
Adăugați șalotă; gatiti 1 minut.
Adăugați pierogi; gatiti 2 minute, aruncand la strat.