Piept de rață prăjit cu sos de afine

Piept de rață prăjit cu sos de afine
Pieptul de rață prăjit cu sos de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 950 calorii, 59G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $11.78 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, cartofi, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic îmbătrânit, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Cremă Balsamică De Căpșuni ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept de rață ars cu sos de smochine, Piept de rață ars cu sos de tigaie de mure, și Piept de rață ars cu cireșe și sos de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Într-un castron mic amestecați sarea, piperul negru măcinat, cimbru și rozmarin; pus deoparte. Acesta va fi amestecul dvs. de condimente pentru condimentarea cartofilor prăjiți și a sânilor de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Piept De RațăPiept De Rață
CondimenteCondimente
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Puneți cartofii cubați într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Stropiți cu ulei de măsline și presărați 2 linguri din amestecul de condimente deasupra cartofilor. Aruncați cartofii în tigaie până când sunt acoperiți uniform cu ulei și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se întinde într-un singur strat pe fundul vasului de copt și se coace timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
În timp ce cartofii se prăjesc, amestecați afinele, apa, sucul de mere, zahărul și jalapeno într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la minim și se fierbe până când amestecul se reduce la consistența siropului, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
AfineAfine
Ardei IuteArdei Iute
CartofiCartofi
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Gatiti pancetta intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți pancetta pentru a se scurge pe un prosop de hârtie, lăsând picăturile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
8
Adăugați șalotele și ciupercile în tigaia fierbinte; amestecați-le și gătiți-le până se înmoaie și abia încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți șalotele și ciupercile și puneți-le deoparte. Creșteți căldura la mediu-mare și așezați bok choy în tigaia fierbinte. Amestecați și gătiți bok choy până când frunzele sunt ofilite și bucățile de tulpină albă sunt fragede, aproximativ 5 minute. Întoarceți șalotele, ciupercile și pancetta în tigaie, opriți focul și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Bok ChoyBok Choy
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Clătiți jumătățile de piept de rață și uscați-le. Frecați amestecul de condimente rămas pe ambele părți ale sânilor de rață. Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu-mare, când tigaia este fierbinte, puneți uleiul vegetal și untul. Așezați imediat sânii de rață în tigaie, cu pielea și grăsimea în jos. Nu mișcați sânii de rață până când pielea nu este maro intens, aproximativ 5 minute. Întoarceți sânii și gătiți până când temperatura internă a celei mai groase părți este de 160 de grade F (71 de grade C) pentru bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Piept De RațăPiept De Rață
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scoateți rața din tigaie și așezați-o pe o farfurie, acoperită cu folie pentru a se odihni 5 minute. În timp ce rața se odihnește, așezați tigaia cu amestecul bok choy pe un arzător la foc mediu pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Feliați fiecare piept de rață în diagonală în benzi de 1/2 inch. Împărțiți amestecul bok choy între patru farfurii și stropiți fiecare porție cu 1/2 lingură de oțet balsamic îmbătrânit. Aranjați sânii de rață feliați deasupra amestecului bok choy; oală pe sos de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic îmbătrânitOțet Balsamic îmbătrânit
Piept De RațăPiept De Rață
AfineAfine
Bok ChoyBok Choy
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
13
Se servește cu cartofi prăjiți la cuptor pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista