Pieptul de rață prăjit cu sos de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 950 calorii, 59G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $11.78 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, cartofi, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic îmbătrânit, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Cremă Balsamică De Căpșuni ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept de rață ars cu sos de smochine, Piept de rață ars cu sos de tigaie de mure, și Piept de rață ars cu cireșe și sos de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Într-un castron mic amestecați sarea, piperul negru măcinat, cimbru și rozmarin; pus deoparte. Acesta va fi amestecul dvs. de condimente pentru condimentarea cartofilor prăjiți și a sânilor de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Cartofi Prăjiți
Piept De Rață
Condimente
Rozmarin
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Puneți cartofii cubați într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Stropiți cu ulei de măsline și presărați 2 linguri din amestecul de condimente deasupra cartofilor. Aruncați cartofii în tigaie până când sunt acoperiți uniform cu ulei și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Ulei De Măsline
Cartofi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se întinde într-un singur strat pe fundul vasului de copt și se coace timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
5
În timp ce cartofii se prăjesc, amestecați afinele, apa, sucul de mere, zahărul și jalapeno într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la minim și se fierbe până când amestecul se reduce la consistența siropului, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mere
Afine
Ardei Iute
Cartofi
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Gatiti pancetta intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți pancetta pentru a se scurge pe un prosop de hârtie, lăsând picăturile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
8
Adăugați șalotele și ciupercile în tigaia fierbinte; amestecați-le și gătiți-le până se înmoaie și abia încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Scoateți șalotele și ciupercile și puneți-le deoparte. Creșteți căldura la mediu-mare și așezați bok choy în tigaia fierbinte. Amestecați și gătiți bok choy până când frunzele sunt ofilite și bucățile de tulpină albă sunt fragede, aproximativ 5 minute. Întoarceți șalotele, ciupercile și pancetta în tigaie, opriți focul și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Bok Choy
2 Cepe Roșii Tăiate
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Clătiți jumătățile de piept de rață și uscați-le. Frecați amestecul de condimente rămas pe ambele părți ale sânilor de rață. Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu-mare, când tigaia este fierbinte, puneți uleiul vegetal și untul. Așezați imediat sânii de rață în tigaie, cu pielea și grăsimea în jos. Nu mișcați sânii de rață până când pielea nu este maro intens, aproximativ 5 minute. Întoarceți sânii și gătiți până când temperatura internă a celei mai groase părți este de 160 de grade F (71 de grade C) pentru bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Piept De Rață
Condimente Uscate Freca
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Scoateți rața din tigaie și așezați-o pe o farfurie, acoperită cu folie pentru a se odihni 5 minute. În timp ce rața se odihnește, așezați tigaia cu amestecul bok choy pe un arzător la foc mediu pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
12
Feliați fiecare piept de rață în diagonală în benzi de 1/2 inch. Împărțiți amestecul bok choy între patru farfurii și stropiți fiecare porție cu 1/2 lingură de oțet balsamic îmbătrânit. Aranjați sânii de rață feliați deasupra amestecului bok choy; oală pe sos de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic îmbătrânit
Piept De Rață
Afine
Bok Choy
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
13
Se servește cu cartofi prăjiți la cuptor pe lateral.