Piept de pui învelit cu slănină și salvie

Piept de pui învelit cu slănină și salvie
Pieptul de pui învelit cu slănină și salvie este un fără lactate felul principal. O porție conține 289 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Un amestec de făină, sare, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Pui Învelit Cu Slănină, Piept De Pui Învelit Cu Slănină, și Piept De Pui Învelit Cu Slănină Afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.aburiți ușor un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Presărați ușor puiul cu sare și așezați 2 frunze de salvie pe fiecare jumătate de piept de pui. Înfășurați o felie de slănină în jurul fiecărei bucăți de pui și puneți bucățile de pui în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Bucăți De PuiBucăți De Pui
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pui întregPui întreg
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți până când puiul este gătit și interiorul înregistrează 74° pe un termometru citit instant, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
Transferați puiul într-un platou și acoperiți ușor cu folie pentru a vă menține cald. Degresați grăsimea din sucuri în vasul de copt și turnați-le într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Se pune la foc mediu-mare și se amestecă în făină până se formează o pastă, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Bateți în bulion și suc de lămâie și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând constant, până când sosul este neted și îngroșat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se ia de pe foc.
8
Bateți orice sucuri care s-au acumulat pe platou în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Se toarnă sosul peste pui și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateGreu
Gata În56 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista