Piept de pui învelit cu slănină și salvie
Pieptul de pui învelit cu slănină și salvie este un fără lactate felul principal. O porție conține 289 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Un amestec de făină, sare, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Pui Învelit Cu Slănină, Piept De Pui Învelit Cu Slănină, și Piept De Pui Învelit Cu Slănină Afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.aburiți ușor un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Presărați ușor puiul cu sare și așezați 2 frunze de salvie pe fiecare jumătate de piept de pui. Înfășurați o felie de slănină în jurul fiecărei bucăți de pui și puneți bucățile de pui în vasul de copt.
Coaceți până când puiul este gătit și interiorul înregistrează 74° pe un termometru citit instant, aproximativ 40 de minute.
Transferați puiul într-un platou și acoperiți ușor cu folie pentru a vă menține cald. Degresați grăsimea din sucuri în vasul de copt și turnați-le într-o cratiță mică.
Se pune la foc mediu-mare și se amestecă în făină până se formează o pastă, 1 minut.
Bateți în bulion și suc de lămâie și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând constant, până când sosul este neted și îngroșat, aproximativ 2 minute.
Bateți orice sucuri care s-au acumulat pe platou în sos.
Se toarnă sosul peste pui și se servește.