Piept de pui umplut al Mariei

Piept de pui umplut al Mariei
Dacă aveți în jur 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, piept de pui umplute Maria ar putea fi un extraordinar fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 564 calorii, 55g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru 3,43 USD pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 499 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare și piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 96%. Piept de pui umplut al Mariei, Piept De Pui Umplut, și Piept De Pui Umplut sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentează pieptul de pui cu sare și piper după gust. Fantă deschisă pe lateral pentru umplutură; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
UmpluturăUmplutură
3
Într-un castron mediu, combinați ricotta, spanacul, usturoiul, ouăle și 3/4 din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă bine și se umple fiecare sân cu 1/4 din amestec; fixați cu scobitori și așezați sânii umpluți într-un vas de copt de 9x13 inch ușor uns.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
ScobitoriScobitori
5
Se toarnă sosul peste tot și se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 până la 60 de minute sau până când puiul este gătit și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista