Piept de pui umplut al Mariei
Dacă aveți în jur 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, piept de pui umplute Maria ar putea fi un extraordinar fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 564 calorii, 55g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru 3,43 USD pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 499 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare și piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 96%. Piept de pui umplut al Mariei, Piept De Pui Umplut, și Piept De Pui Umplut sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Condimentează pieptul de pui cu sare și piper după gust. Fantă deschisă pe lateral pentru umplutură; pus deoparte.
Într-un castron mediu, combinați ricotta, spanacul, usturoiul, ouăle și 3/4 din brânză.
Se amestecă bine și se umple fiecare sân cu 1/4 din amestec; fixați cu scobitori și așezați sânii umpluți într-un vas de copt de 9x13 inch ușor uns.
Se toarnă sosul peste tot și se presară cu brânza rămasă.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 până la 60 de minute sau până când puiul este gătit și sucurile curg limpede.