Piept de pui prăjit la cuptor cu Satsuma Tapenade
Reteta piept de pui prăjit la cuptor cu Satsuma Tapenade poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 2.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 346 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de portocală satsuman, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Parfaits Afine-Portocaliu ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Piept de pui prăjit la cuptor cu anghinare și pesmet prăjit, Piept De Pui Mediteranean Cu Tapenadă De Avocado, și Piept De Pui De In Prăjit La Cuptor.
Instrucțiuni
Puneți sucul într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu; gătiți până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 3 minute).
Așezați sucul, măslinele și următoarele 4 ingrediente (prin hamsii) într-un robot de bucătărie.
Adăugați 1 lingură de ulei; procesați până se amestecă bine.
Preîncălziți cuptorul la 42
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 3 jumătăți de sân în tigaie, părțile de carne în jos; gătiți 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Puneți puiul pe o tigaie cu jeleu. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei și restul de 3 jumătăți de sân.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când puiul este gata.
Garnisiți cu pene portocalii și pătrunjel, dacă doriți.
Notă de vin: dacă nu ați încercat soiul de struguri albi viognier, acum este momentul. Aroma portocalie strălucitoare și exotică din acest fel de mâncare este îmbunătățită de calitățile florale și exotice ale unui viognier. Un teribil, plin de viață este Viognier Yalumba 2007 de la Eden Valley, Australia ($12). Karen MacNeil