Piept De Pui Cu Rozmarin La Grătar

Piept de pui rozmarin la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.48 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 237 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, rozmarin, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept de rață la grătar și andive cu ulei de rozmarin-ienupăr, Piept De Pui Rozmarin, și Piept De Pui Rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Bateți usturoiul, uleiul de măsline, rozmarinul, muștarul, sucul de lămâie, piperul negru măcinat și sarea împreună într-un castron.
Așezați pieptul de pui într-o pungă de plastic resigilabilă.
Se toarnă amestecul de usturoi peste pui, rezervând 1/8 cană. Sigilați punga și masați marinada în pui.
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei.
Puneți puiul pe grătarul preîncălzit și gătiți timp de 4 minute. Întoarceți puiul, ungeți cu marinată rezervată și continuați să grătiți până când este gătit, aproximativ 5 minute. Acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească cel puțin 2 minute înainte de servire.