Piept De Miel Prăjit

Piept De Miel Prăjit
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Pieptul de miel prăjit ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 76g de proteine, 114g de grăsime, și un total de 1368 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,77 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Usturoi cuptor prăjită os-in piele-pe piept de pui (AKA piept de pui divizat), Piept De Primăvară De Rețetă De Miel Cu Lămâie Și Rozmarin, și Pan Piept De Rață Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați pătrunjelul tocat, oțetul, sucul proaspăt de lămâie, usturoiul, mierea, fulgii de ardei roșu și sarea într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
UsturoiUsturoi
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
4
Bateți uleiul de măsline, sarea, chimenul, piperul negru, ierburile italiene uscate, scorțișoara, coriandrul și ardeiul într-un castron mare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Piper NegruPiper Negru
CoriandruCoriandru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ScorțișoarăScorțișoară
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Înveliți fiecare sân de miel în amestecul de ulei de măsline și condimente și transferați-l într-o tigaie, cu partea grasă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Acoperiți bine tigaia de prăjire cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea este fragedă când este străpunsă cu o furculiță, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
7
Scoateți mielul din cuptor și tăiați-l în patru bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Creșteți temperatura cuptorului la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și așezați bucăți de miel pe ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Ungeți vârfurile fiecărei bucăți cu picături de grăsime din tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Coaceți mielul până când carnea este rumenită și marginile sunt crocante, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Măriți broilerul cuptorului la miel înalt și maro timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Serviți mielul acoperit cu pătrunjel și sos de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
SosSos
MielMiel
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista